Bevásárlólista Kedvenc receptek Kedvenc receptek
« Vissza

Pizzás kifli

Vendégváró falatok

Értékelés Kedvencekhez

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 Perc
(0)
Elkészítési idő
Nehézség
0 Pontszám
Pizzás kifli
Nyomtatás Ajánlás

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Lépések

Főzési idő: 40 Perc

Szükség lesz még Aromara sütőpapírra is

A pizza-tésztát kigöngyöljük és közepe felől 8 hosszanti csúcsos háromszögre vágjuk. A sajtkrémmel megkenjük, és a paradicsomszószt szétkenjük rajta. Az Antipasti Mixet lecsepegtetjük, felaprítjuk, és szétterítjük a tésztán. A háromszögeket a keskeny oldaluk felől felgöngyölítve kiflikké formáljuk, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük.

A kifliket előmelegített sütőben 220 °C fokon kb. 25 perc alatt ropogósra sütjük. Forrón vagy langyosan tálaljuk.

Tipp:

  • A felgöngyölt kifliket sütés előtt egy deszkán behűtjük. Fagyott állapotban sütőpapírral fedett sütőlapra tesszük, és a fentiek szerint forró sütőben 220 °C fokon 25 percig sütjük.