Bevásárlólista Kedvenc receptek Kedvenc receptek
« Vissza

Partyparadicsom karamellizált hagymával és kecsketúróval

Vendégváró falatok

Értékelés Kedvencekhez

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 Perc
(0)
Elkészítési idő
Nehézség
0 Pontszám
Partyparadicsom karamellizált hagymával és kecsketúróval
Nyomtatás Ajánlás

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Lépések

Főzési idő: 40 Perc
Információ a további időkről:

plusz lehűlés ideje

Elkészítés:

A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk és forró vajban üvegesre pároljuk. Mézet csepegtetünk rá, és hagyjuk kicsit karamellizálódni. Sóval és borssal fűszerezzük és hagyjuk lehűlni.

A bazsalikomlevelek felét letépkedjük, és finomra aprítjuk. A hagymával és kecsketúróval összekeverjük és megfűszerezzük.

A paradicsomokat megmossuk, felső harmadukat levágjuk, és a paradicsomok belét kiskanállal kiszedjük. Helyére hagymakrémet töltünk, és deszkára tesszük. A maradék bazsalikomleveleket melléjük tesszük.

Grissini, sós kréker vagy friss ciabatta illik hozzá.

Tipp: A kicsiny paradicsomokból remek csipegetős készíthető, a nagyobbak töltése kevesebb munkát igényel.