Bevásárlólista Kedvenc receptek
« Vissza a receptekhez

Mézes-vaníliás sajttorta csatos üvegben

Desszertek

Értékelés Kedvencekhez

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

30 Perc
(0)
Elkészítési idő
Nehézség
0 Pontszám
Mézes-vaníliás sajttorta csatos üvegben
Nyomtatás Ajánlás

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

Lépések

Főzési idő: 30 Perc

A recept szerzője: Mautner Zsófi

A “sajttorta” aljához a kekszet aprítógépben (vagy zacskóban, nyújtófa segítségével) morzsává őröljük. Összekeverjük az olvasztott vajjal és a sóval. Elosztjuk az üvegek aljában, kézzel vagy kanál hátával szorosan belenyomkodjuk.

A krémhez összekeverjük a sajtkrémet, a zsírszegény krémes túrót,  a görög joghurtot, vaníliát, citromhéjat, mézet. Elosztjuk az üvegekben – ez habzsákból vagy kancsóból a legegyszerűbb és legszabályosabb, de kanállal is lehet. Néhány órára a hűtőbe tesszük dermedni, tálaláskor a tetejét gyümölcsökkel - például áfonyával és ananásszal díszítjük.