Bevásárlólista Kedvenc receptek
« Vissza

Forró csokoládé

Italok

Értékelés Kedvencekhez

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

15 Perc
(0)
Elkészítési idő
Nehézség
0 Pontszám
Forró csokoládé
Nyomtatás Ajánlás

Recept hozzáadva a Kedvenceihez.

A recept már a Kedvencei között van.

Lépések

Főzési idő: 15 Perc

Mindkét fajta csokit felaprítjuk. Tejszínt keményre verünk és nagy csillagvégű kinyomó zacskóba töltjük.
Tejet vanillincukorral és sóval összemelegítünk. A csokoládét hozzáadjuk, és abban olvasztjuk meg.

A csokoládét pohárba vagy csészébe töltjük, tejszínhabot nyomunk rá, és fahéjjal valamint tetszés szerint cukorkukaccal vagy reszelt csokival megszórjuk.