534 kalória személyenként
2239 kJ személyenként
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldal további böngészésével Ön beleegyezik a sütik használatába.
A leveszöldséget, burgonyát és hagymát meghámozzuk. Finomra kockázzuk, és forró vajban megpirítjuk. Zöldségleves alappal felöntjük, sóval, borssal és citromhéjjal fűszerezzük és felfőzzük. Lefedve 20 percig lassan pároljuk.
Közben a lazacot és garnélát leöblítjük és leszárítjuk. A lazacot akkora darabokba vágjuk, hogy egyben a szájba férjenek, és sóval, borssal, citromlével fűszerezzük.
Kiveszünk valamennyi zöldséget és burgonyát a levesből, és félretesszük, a maradékot a levesben összepürésítünk, tejszínnel finomítjuk és ízesítjük. A lazackockákat, a garnélát és félre tett zöldséget beletesszük a levesbe és 5 percig együtt érni hagyjuk.
A kapor hegyét letépkedjük és felaprítjuk, fanyar tejszínnel elkeverjük, és 1-1 kanállal a leveses tányérokba tesszük.
Válassza ki a Bevásárlólistába kerülő hozzávalókat:
0,5 köteg leveszöldség (bio) leveszöldség (bio) 750 g burgonya burgonya 1 fej vöröshagyma vöröshagyma 2 evőkanál Milbona vaj Milbona vaj 1 l Kania delikátesz alapkeverék Kania delikátesz alapkeverék Castello jódozott só Castello jódozott só Kania fehérbors Kania fehérbors 0,5 citrom citrom534 kalória személyenként
2239 kJ személyenként
27 g
38 g
26 g