Bevásárlólista Kedvenc receptek Kedvenc receptek

Széll Tamás legjobb csirkés receptjei

02-02-2017

https://www.lidlkonyha.hu/Magazin/Szell-Tamas-legjobb-csirkes-receptjei

Széll Tamás legjobb csirkés receptjei
« Vissza
Social Share logo

Széll Tamás legjobb csirkés receptjei

Széll Tamás most már hivatalosan is világbajnok a csirke elkészítésében, hiszen az ő Bresse-i csirkéből készült hústálja nyerte el a legjobb hústál rangos különdíját. Tamás a Lidl Konyhán is számtalan receptet osztott meg olvasóinkkal, összegyűjtöttük Önöknek a kedvenceinket, melyek segítségével a legjobbtól tanulhatják el a csirke elkészítésének fortélyait!

Széll Tamás legjobb csirkés receptjei

Tamás receptjeit követve a legegyszerűbben elkészített csirkemell sem lesz száraz, és a csirkecombok is igazán zamatosak lesznek, ha a naranccsal és répával készítjük őket a leírt módon.
A hétvégén a család biztosan hálásan fogyasztja majd a szívet-lelket melengető hagyományos szárnyasaprólék-levest. A férfiszíveket leginkább egy citrommal és sörrel készített csirkecombos főétellel hódíthatjuk meg, de igazán laktató, hétvégi fogás lehet a sajttal sült csirkemell vagy a könnyen elkészíthető és szintén kiadós ropogós grill csirke is. Ha még tartjuk az egészséges étkezésre tett újévi fogadalmunkat, különleges alakbarát fogást is készíthetünk csirkemellből, sült-pirított cikória körettel és házilag pácolt krémfehérsajttal. A sajtot érdemes pár nappal előbb elkészíteni, hogy összeálljanak az ízek, utána többféle ételben is felhasználhatjuk.
Ha vendégeket várunk, ez az extrém sajtos quesadilla tuti nyerő fogás lesz, és az is biztos, hogy ha fűszeres csirkeszárnyakat készítünk, senki nem fog panaszkodni – azért egy nagy adag szalvéta bekészítése emellé az étel mellé erősen ajánlott!
Természetesen ez Tamás receptjeinek csak egy kis része, a többit ezen az oldalon találják, további recept-összefoglalóinkat és magazintartalmainkat pedig itt olvashatják!