Bevásárlólista Kedvenc receptek Kedvenc receptek

Köszönjük, hogy együtt bebizonyíthattuk: A főzés mindenkié!

09-01-2017

https://www.lidlkonyha.hu/Magazin/Koszonjuk-hogy-egyutt-bebizonyithattuk-A-fozes-mindenkie

Köszönjük, hogy együtt bebizonyíthattuk: A főzés mindenkié!
« Vissza
Social Share logo

Köszönjük, hogy együtt bebizonyíthattuk: A főzés mindenkié!

Tavaly év végén elérhetővé vált szakácskönyvünk, A főzés mindenkié ismét hatalmas sikernek bizonyult, így úgy gondoljuk, méltán lehetünk nagyon büszkék rá. Ezúton is szeretnénk megköszönni Lidl vásárlóink hűségét, és a lelkesedést, amellyel várták ezt a kiadványt, és gyűjtögették a matricákat!

Szakácsaink, Mautner Zsófi és Széll Tamás már több mint 2 éve osztanak meg Önökkel oldalunkon heti rendszerességgel recepteket, videóikban pedig be is mutatják az elkészítés fortélyait. Receptjeikkel a konyhában töltött idő izgalmas kalanddá válik, és a tőlük tanultaknak köszönhetőbben mi is bátrabban vásárolunk új alapanyagokat, kísérletezünk eddig még nem kipróbált hozzávalókkal, és izgalmas ízpárosításokkal. A szakácskönyvnek köszönhetően még jobban elmerülhetünk a gasztronómia világában, így a főzés élménnyé, és igazán a sajátunkká válik.

Az új év mindig a fogadalmak ideje, így kiváló ötlet lehet, hogy megfogadjuk, minél több receptet fogunk elkészíteni ebből a csodás szakácskönyvből!

Ne feledjék: lidlkonyha.hu oldalunkon továbbra is hétről-hétre újabb receptvideókkal várjuk Önöket Mautner Zsófitól és Széll Tamástól!

Minden kedves olvasónknak és vásárlónknak örömteli, főzésélményekben gazdag új évet kívánunk!