Bevásárlólista Kedvenc receptek Kedvenc receptek

Kiadós hétvégi lakomák

06-12-2016

https://www.lidlkonyha.hu/Magazin/Kiados-hetvegi-lakomak

Kiadós hétvégi lakomák - A csülök és a burgonya találkozása
« Vissza
Social Share logo

Kiadós hétvégi lakomák

A sietős hétköznapi vacsorák után jöhetnek a kiadós, laktató és nagyon finom ételek, amelyeknek az elkészítése már önmagában családi, baráti program lehet. Csülkös és burgonyás receptek következnek olyan hétvégékre, amikor több időt tudunk tölteni a konyhában.

Füstölt csülök pástétom főtt burgonyával, mustáros-csemegeuborkás öntettel
Isteni ízek, amelyekhez idő kell: a csülköt 2-3 órán át kell főzni, a csülök pástétomnak pedig legalább 4 órát kell eltöltenie a hűtőben, de még jobb, ha egy egész éjszakán át pihentetjük. Széll Tamás rendhagyó csülkös receptje.

Füstölt csülkös, céklás korhelyleves
Mautner Zsófi levese nemcsak a görbe esték után esik nagyon jól, igazi tápláló, téli fogás, amelyből érdemes jó sokat készíteni.

Az én saját rakott burgonyám
Az örök kedvenc, a rakott burgonya egy kicsit izgalmasabb ízvilággal és füstölt szárazkolbásszal, ahogy Széll Tamás készíti. Annyira finom, hogy nem kizárt, hogy a hét elejére már nem marad belőle.

Mézes-sörös, sült tarja káposztás, pirított burgonyával és almával
A hússzeletek egy teljes éjszakát töltenek a különleges pácban, amelybe fokhagyma, méz, sör és mustár is kerül. A káposztás, pirított burgonyát érdemes egy kevés almaecettel frissebbé tenni.

Tejfölös-burgonyás kelkáposzta, sertésfasírt, sült paprika
Kiadós fogásra vágyik, de nem volt ideje előkészíteni előző nap a hétvégi lakomát? Szeretné valami újdonsággal meglepni a családját, vagy a vendégeit? Ez a látványos fogás kb. két óra alatt készül el.