Bevásárlólista Kedvenc receptek Kedvenc receptek

Hírek, érdekességek

26-04-2017

https://www.lidlkonyha.hu/Magazin/Hirek-erdekessegek

« Vissza
Social Share logo

Hírek, érdekességek

Érdekességek

Érdekességek

Válogasson szezonális tartalmaink közül: rendszeresen frissülő menüpontunkban ötleteket kínálunk a hétvégi főzéshez, illetve az évszaknak és aktuális akcióinknak megfelelő érdekességeket gyűjtünk össze Önöknek

Tovább az érdekességekhez >>

Lexikon

Lexikon

Rendszeresen bővülő lexikonunkban számos különleges ételről és hozzávalóról tudhat meg többet: ha el akar mélyülni a sajtok, fűszerek vagy a konyhai kifejezések világában, kattintson!

Tovább a teljes cikkhez >>>

Bocuse d'Or: Széll Tamás útja

Kövesse exkluzív cikksorozatunkat!

Tudjanak meg többet a világ legrangosabb szakácsversenyéről, a felkészülésről, és Tamásról. Hogyan készül fel a kihívásra? Mi motiválja a leginkább? Vajon előnyt jelent horgászszenvedélye abban, hogy a versenyben kötelezően felhasználandó halalapanyagot csak az utolsó időszakban hozzák nyilvánosságra? Minden kérdésre igyekszünk választ találni – tartsanak velünk Önök is!

Tovább a teljes cikkhez >>>

Mautner Zsófi

Mautner Zsófi

Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legszínesebb és legsokoldalúbb személyisége. Népszerűségét a 2005-ben indított gasztroblogjának, a Chili és Vaníliának köszönheti. Később számos magazinban is publikált, hosszú éveken át tévés főzőműsort vezetett.

Tovább a bemutatkozáshoz >>>

Széll Tamás

Széll Tamás

Széll Tamás az egyik legtehetségesebb és legjobb magyar séf. Kilenc évig az Onyx étterem konyhafőnöke, ahol főztjét 2011-ben egy Michelin-csillaggal jutalmazta a világhírű étteremkalauz. Pályájának másik csúcspontját a budapesti Bocuse d’Or szakácsversenyen való 2016-os győzelme jelenti.

Tovább a bemutatkozáshoz >>>

Termékek szuper áron

Termékek szuper áron

Tekintse meg aktuális termékakcióinkat!

Tovább a szuper áras termékekhez >>