Bevásárlólista Kedvenc receptek Kedvenc receptek

Boszorkánykoktél és sajtdenevér

06-12-2016

https://www.lidlkonyha.hu/Magazin/Boszorkanykoktel-es-sajtdenever

Boszorkánykoktél és sajtdenevér
« Vissza
Social Share logo

Boszorkánykoktél és sajtdenevér

A gyerekek imádják, hogy ijesztő jelmezekbe bújhatnak, a szülők pedig törik a fejüket, hogyan varázsolhatnak olyan fogásokat az asztalra, amelyek egyszerre hátborzongatóak és finomak is. Pánikra azonban semmi ok, gyakran egy kreatív díszítés is elég, hogy egy hétköznapi étel Halloween-partira is alkalmas legyen. Merítsen ötletet a Lidl Konyha receptjeiből, aztán engedje szabadon a fantáziáját! A hajmeresztő finomságokból érdemes sokat készíteni, mert biztosan óriási sikerük lesz!

Boszorkánykoktél és sajtdenevér

A Rém kedvence burger tökéletesen visszaadja a parti hangulatát. Készülhetnek Szemgolyócskák például paradicsomszószos mozzarellából, a paradicsomsüveges tojásból pedig ebből az alkalomból Bolondgomba lesz.

Haladóknak az Agyvelőt ajánljuk - ami bár nagyon furcsán hangzik, nem más, mint egy paradicsomkrémes fasírt,- vagy a Csőben sült múmiát színes szósszal – ez virsli leveles tésztában mustáros mártogatóssal.

Egy Halloween-gyerekzsúrról nem hiányozhatnak az ijesztő sütemények sem: a Pókhálómázas cupcake és a Koporsószelet mellett a kicsi, habcsókból készült szellemek és a körömnek kinéző mandulás keksz elkészítéséhez is talál receptet a Lidl Konyha receptjei között.

Ne feledkezzen meg a borzongató italokról! A Vérbólé (meggybólé bitter lemonnal) és a Boszorkánykoktél mellé egy Halloween Forró csoki dukál. Legyen az idei a legizgalmasabb jelmezes buli!