Bevásárlólista Kedvenc receptek

A főzés mindenkié

28-12-2016

https://www.lidlkonyha.hu/Magazin/A-fozes-mindenkie

A főzés mindenkié – Legyen az Öné is!
« Vissza
Social Share logo

A főzés mindenkié

A tavalyi év nagysikerű szakácskönyve, Az ízek nyomában után egy újabb, nagyszerű szakácskönyvvel jelentkezünk, melyben 100 új receptet adunk vásárlóinknak. Mivel az előző évben a nagy érdeklődés miatt rövid idő alatt elfogytak a könyvek, idén már 280 000 példánnyal készülünk vásárlóinknak – de természetesen most is érdemes lesz sietni a matricagyűjtéssel, hogy biztosan magukénak tudhassák ezt a gyönyörű és hasznos kötetet!  Beváltás: december 31-ig.

Ajándék szakácskönyv - a főzés mindenkié

A főzés mindenkié tökéletes ajándék, amelyből elsajátíthatjuk az alaprecepteket, kísérletezhetünk bonyolult fogásokkal és a hó végén is van hova nyúlnunk egy kiadós, de olcsó vacsorareceptért. A recepteket a Lidl két ismert és szeretett szakácsa, Mautner Zsófi és Széll Tamás írta a Lidl-ben kapható alapanyagok mentén.

Szakácsaink idén külön fejezeteket szenteltek annak, hogy mindenki – legyen a főzéssel most ismerkedő, vagy akár kész konyhatündér – hasznos tudást kapjon. Mautner Zsófi bepillantást enged kamrájába, és bemutatja, mely alapanyagokat érdemes otthon tartanunk, hogy a főzés könnyen tervezhető és gazdaságos legyen. Széll Tamás pedig olyan alaprecepteket oszt meg, melyek számos fogás elkészítéséhez elengedhetetlenek.

A könyv készítése során szakácsaink meglátogatták a hazai a zöldség- és gyümölcstermelőket, ahonnan a kifogástalan minőségű Lidl-termékek származnak. Fotósaink elkísérték őket, és néhány pillanatot lencsevégre kaptak – ezek a képek köszönnek vissza a szakácskönyv színes lapjain.

Gyűjtőkártya

Ahhoz, hogy az Öné legyen limitált szakácskönyvünk, az akció időtartama (2016. november 21. és december 23. között) alatt gyűjtsön össze 5 db matricát a Lidl üzletekben beszerezhető gyűjtőkártyán, és a kártyát a pénztárnál átadva vegye át a szakácskönyvet! Beváltás határideje: 2016. december 31.

A promóció ideje alatt minden egy összegben elköltött 6000 Ft után 1 darab matrica jár a vásárlás után a Lidl üzletekben (egy vásárlás során egyszerre maximum 5 db matricát adunk). Mivel a szakácskönyvek limitált mennyiségben állnak rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy a promóció vége előtt elfogyhatnak, így érdemes minél hamarabb beváltani a teli gyűjtőkártyákat!